Over Spaar / Cashback sites

Spaarprogramma’s zijn bedrijven waar je geld kunt verdienen met mailtjes lezen, banners klikken, meedoen aan acties en onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Het enige dat je nodig hebt is een computer en e-mailadres. Dit is de makkelijkste manier om zonder veel moeite online wat bij te verdienen.

Hoe werkt het?

Bij spaarprogramma’s spaar je geld met het ontvangen van reclame mailtjes. Je krijgt meestal 0,5 tot 5 eurocent per e-mail en kunt er vaak ook geld verdienen met klikken op banners, meedoen aan acties of onderzoeken, en soms zelfs met spelletjes spelen. Als je genoeg hebt gespaard (meestal zo’n €10) kun je een uitbetaling aanvragen.

De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders. Zo kunnen die adverteerders op een goedkope manier consumenten bereiken, en zo kunnen de spaarprogramma’s en hun leden geld verdienen.

Hoeveel kun je verdienen?

Per betaalde mail verdien je normaal gesproken 0,5 tot 5 eurocent. Als je net begint, alleen met de top 5 meedoet, netjes al je mailtjes klikt, maar verder niet meedoet aan acties en onderzoeken, dan kun je grofweg 80 euro per jaar verwachten te verdienen. Door met meer spaarprogramma’s mee te doen en op acties en aanbiedingen in te gaan kan dat verveelvoudigen tot een veel hoger bedrag.

Is het echt gratis?

Meedoen met spaarprogramma’s is 100% gratis. De spaarprogramma’s worden betaald door adverteerders en met dat geld betalen ze hun leden uit.

Tips

Tip 1: Meld je aan met een nieuw gratis e-mailadres (bijvoorbeeld van Gmail of Hotmail), zodat je een goed overzicht kunt bewaren tussen je privé en betaalde mailtjes. Had je je al aangemeld bij spaarprogramma’s? Geen probleem, je kunt je e-mailadres bij de spaarprogramma’s altijd wijzigen.
Tip 2: Vink bij je aanmelding altijd zoveel mogelijk interesses aan. Meer interesses betekent meer reclame en dus ook meer geld.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest

4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Betsie
4 jaren geleden

Hallo, Ik heb een vraag hierover. Ik zie hier ook Snelverdienen tussen staan. Vroeger was dit Ladymail. https://www.snelverdienen.nl/pages/ladymail-is-nu-snelverdienen/ Aangezien mijn vraag aan ladymail nog steeds op de site staat, mag ik ervan uit gaan dat de eigenaar nog steeds dezelfde is. Eerder bij Ladymail was ineens de helft van mijn gespaarde tegoed verdwenen. Nu heb ik 2 keer achter elkaar een uitbetaling aangevraagd, maar dit duurt zo lang dat ik verwacht dat niet te krijgen. Hebben jullie al meer klachten gekregen? Gr. Betsie

Betsie
4 jaren geleden
Antwoord aan  admin

Ik neem intussen mijn woorden terug. Ik heb netjes uitbetaald gekregen.