Ladycashback

LadyCashback is hét startpunt voor online shoppen met korting. Met een aanbod van ruim 3861 webshops, uitgebreide winkelinformatie, product trends, inspiratie en korting bij alle aangesloten webshops.

Ontdek, shop en bespaar op miljoenen producten bij honderden webshops. LadyCashback is een online shop&korting guide die bezoekers helpt om het gewenste product of dienst te vinden en met korting online te kopen.

LadyCashback.nl

Hoe werkt Ladycashback.nl?

Bij Ladycashback.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2.500 aangesloten webshops biedt Ladycashback.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de Ladycashback.nl App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij Ladycashback.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met Ladycashback.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van Ladycashback.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

Ladycashback.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Met meer dan 100 cashback websites in Europa en Australië. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders..

Ook beginnen met geld verdienen? Meld je hier aan!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties