Geld verdienen met Enquêtes

Geld verdienen met betaalde enquêtes invullen is eigenlijk erg gemakkelijk. Voor veel mensen kan het vreemd overkomen dat je geld kan krijgen door simpelweg een betaalde enquête in te vullen, maar daar is eigenlijk een goede reden voor: enquetes invullen voor geld is voordelig voor de bedrijven in kwestie.

Jouw kennis en mening zijn goud waard voor moderne bedrijven omdat de toegenomen kennis van klanten en potentiële klanten een grote steun kan zijn voor bedrijven. Door jou geld aan te bieden voor enquêtes kan het bedrijf zijn omzet op de lange termijn verhogen en jij kan geld bijverdienen!

Beginnen met geld verdienen via betaalde enquêtes is extreem makkelijk. Er zijn een aantal enquête websites waar je al na 10 minuten geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen

Hoe werkt enquêtes invullen tegen betaling?

Jouw mening is geld waard, maar waarom? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: de onderzoeken waaraan je kan meedoen worden gebruikt door bedrijven en overheden om hun producten, diensten of marketing mee te verbeteren.

Diezelfde instellingen worden er dus financieel beter van. Daarom zijn ze maar wat bereid om jou te betalen voor je medewerking. De informatie die jij ze geeft helpt hen om meer te verdienen, maar alleen als dat goede informatie is.

TIP: omdat de sites verschillende enquêtes uitsturen is het raadzaam om je gratis bij meerdere sites aan te melden.

Een aantal betrouwbare aanbieders van online enquêtes:

Enqueteclub.nl

Enqueteclub.nl is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. Enqueteclub.nl is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Bij Enqueteclub.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2.500 aangesloten webshops biedt Enqueteclub.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de Enqueteclub.nl App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, enquêtes invullen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij Enqueteclub.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met Enqueteclub.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van Enqueteclub.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus
Enqueteclub.nl

Spaaractief.nl

Snel geld verdienen en besparen

Je kunt bij SpaarActief geld verdienen met het lezen van e-mails, het geven van je mening (enquetes invullen) en het aanbrengen van nieuwe leden (€ 2,50 per aangebracht lid). Ook geven we je gratis geld tips en hebben we een kortingspagina met speciale acties voor leden!

Geld verdienen door e-mails lezen

Adverteerders brengen graag hun producten aan de man. Omdat we onze leden een vergoeding geven voor het lezen van e-mails, kunnen we direct veel consumenten bereiken. De adverteerder heeft hier graag wat voor over!

Geld verdienen door je mening te geven

Laat onze adverteerders weten hoe je over hun producten of diensten denkt. Vul enquêtes in en ontvang hiervoor een beloning die kan oplopen tot wel 1 euro per enquête. Het geld verdienen met enquêtes en andere acties is heel makkelijk en gaat bovendien erg snel!

Verdienen met cashback korting bij online webshops

Iedereen koopt wel eens iets via internet vandaag de dag. Maar wist je dat je bij tientallen webshops een cashback vergoeding kunt krijgen als je shopt via SpaarActief.nl? Als je bijvoorbeeld via ons iets koopt bij Heine krijg je 2% cashback korting terug in je SpaarActief.nl saldo. Op dit moment is er de keuze uit ruim tientallen webwinkels met cashback en dit aantal zal snel toenemen. Ons doel is om dit aanbod uit te breiden tot honderden webshops waar je via ons extra korting ontvangt in de vorm van cashback!


Spaar4Cash.nl

Ben jij ook al online aan het sparen? Nog niet?

In dat geval: wacht niet langer en ga snel aan de slag met online geld verdienen via Spaar4Cash. Dit is namelijk een van de leukste spaarprogramma’s op internet. Ontvang meteen al € 1,50 als welkomsbonus. Zo, dat is snel verdiend!

Vul je portemonnee verder aan door op interessante mailtjes te klikken, middels cashbacks, enquêtes invullen, vrienden of familieleden aan te brengen of mee te doen aan leuke acties of aanbiedingen. Beetje bij beetje verdien je zo telkens wat geld via je computer of mobiel apparaat. Geen zorgen, je ontvang geen spam. En bevalt het je niet? Dan schrijf je je gewoon weer uit.

En als je genoeg verdiend hebt, dan kun je een uitbetaling aanvragen op je bankrekening. Deelname en geld verdienen is allemaal ook nog eens geheel gratis!